Follow addiscolearning on Twitter    

Nyheter

Nytt kurs vår 2019 - Project management (masternivå)

 
Bilde av Per Hegli
Nytt kurs vår 2019 - Project management (masternivå)
av Per Hegli - Thursday, 17 January 2019, 11:43
 

SØKNADSFRISTEN FOR VÅR 2019 ER UTLØPT.

NYHET: PROJECT MANAGEMENT 
I samarbeid med Edinburgh Business School og Høyskolen Kristiania har Addisco gleden av å tilby et helt nytt kurs innenfor emnet prosjektledelse. 

Kurset passer for deg som
jobber med prosjektledelse eller har ambisjoner om å lede prosjekter. Project management gir deg en forståelse for utarbeiding, administrering og kontroll av prosesser som kreves for å fullføre et prosjekt innenfor gitte kostnader og kvalitetskrav.

Gjennomføringsmodell
Prosjektledelse tilbys som et selvstendig kurs men inngår også som en obligatorisk enhet på 10 studiepoeng i studiet Master in Business Administration. Kurset er lagt opp som nettbasert fjernundervisning i kombinasjon med 2 helgesamlinger i Oslo. All pensum og oppgaveløsning foregår på engelsk, samlingene vil bli undervist på engelsk.

Opptakskrav
Formalkravet for opptak er en bachelorgrad, alternativt realkompetanse - det vil si være over 25 år og inneha minst 5 års yrkeserfaring.

FLTs støtteordning for EVU
FLT medlemmer med tariffavtale som gir rettigheter i støtteordningen får finansiert kurset.

Opptak
Ta kontakt med Per Hegli per.hegli@flt.no for påmelding til kurset. Søknadsfristen for FLT medlemmer vil være 04. januar 2019 og det er 10 studieplasser. Kursstart vil være medio februar. Se forøvrig vedlegg for mer informasjon om kurset.

Forelesninger

1. samling 2. samling
  09. - 10. feb     25. - 26. mai  

Mer om Addiscos nye samarbeidspartner
Heriot Watt University's etter- og videreutdanningsfakultet Edinburgh Business School (EBS), tilbyr høyere akademiske studier. De ønsker å være ledende internasjonalt innen forskning, og er et av Storbritannias topp 35 universiteter. 

Les utfyllende informasjon om Project Management

Les utfyllende informasjon om Masterstudiet  

Les om vår bruk av cookies her
og våre regler for personvern her