Follow addiscolearning on Twitter    

Nyheter

Nytt kurs vår 2019 - Economics (masternivå)

 
Bilde av Per Hegli
Nytt kurs vår 2019 - Economics (masternivå)
av Per Hegli - Thursday, 17 January 2019, 11:44
 

SØKNADSFRISTEN FOR VÅR 2019 ER UTLØPT.

NYHET: ECONOMICS 
I samarbeid med Edinburgh Business School og Høyskolen Kristiania har Addisco gleden av å tilby et helt nytt kurs innenfor emnet økonomi. 

Kurset passer for deg som jobber med lønnsomhet og forretningsstrategi. Economics gir deg en forståelse for økonomiske prinsipper som gjør deg i stand til å forutse sannsynlige endringer i markedsforholdene, forstå konkurransekreftene og vite hvordan du skal fordele ressursene effektivt.

Gjennomføringsmodell
Economics tilbys som et selvstendig kurs men inngår også som en obligatorisk enhet på 10 studiepoeng i studiet Master in Business Administration. Kurset er lagt opp som nettbasert fjernundervisning i kombinasjon med 2 helgesamlinger i Oslo. All pensum og oppgaveløsning foregår på engelsk, samlingene vil bli undervist på engelsk.

Opptakskrav
Formalkravet for opptak er en bachelorgrad, alternativt realkompetanse - det vil si være over 25 år og inneha minst 5 års yrkeserfaring.

FLTs støtteordning for EVU
FLT medlemmer med tariffavtale som gir rettigheter i støtteordningen får finansiert kurset.

Forelesninger

1. samling 2. samling
  09. - 10. mar     04. - 05. mai

Opptak
Ta kontakt med Per Hegli per.hegli@flt.no for påmelding til kurset. Søknadsfristen for FLT medlemmer vil være 04. januar 2019 og det er 10 studieplasser. Kursstart vil være medio februar. Se forøvrig vedlegg for mer informasjon om kurset.

Mer om Addiscos nye samarbeidspartner
Heriot Watt University's etter- og videreutdanningsfakultet Edinburgh Business School (EBS), tilbyr høyere akademiske studier. De ønsker å være ledende internasjonalt innen forskning, og er et av Storbritannias topp 35 universiteter. 

Les utfyllende informasjon om Economics

Les utfyllende informasjon om Masterstudiet  
Les om vår bruk av cookies her
og våre regler for personvern her