Follow addiscolearning on Twitter    

Nyheter

Agile metoder 7,5 sp

 
Bilde av Per Hegli
Agile metoder 7,5 sp
av Per Hegli - Thursday, 17 January 2019, 11:40
 

SØKNADSFRISTEN FOR VÅR 2019 ER UTLØPT.

NYHET VÅR 2019 - KURS I AGILE PROSJEKTMETODER 7,5 STUDIEPOENG

Addisco er stolte over å kunne tilby et kurs som fokuserer på nye metoder innenfor prosjektfagene.

Kurset er rettet mot deg som allerede har tatt kurs i prosjektledelse og/eller Lean. Kurset er spesielt rettet mot deg som arbeider med forandringsarbeid og i prosjekter.

Den smidige arbeidsformen stammer fra IT og systemutvikling og er basert på helt nye måter å tenke på og hvordan man jobber i prosjekter. Agile betyr smidig eller fleksibel. Agile inkluderer metoder som støtter et stadig skiftende arbeidsliv, og kurset gir deg oversikt over de ulike metodene. Kurset gir deg kunnskap om likheter og forskjeller mellom tradisjonelle prosjektmetoder og smidige prosjektmetoder og viser koblingen til Lean som har ulik tilnærming og verdier. Du får kunnskap om hvordan du kombinerer og integrerer de ulike metodene for å drive prosjekter i ulike arbeidsforhold. Agile-metoder kan med hell integreres i en tradisjonell prosjektmodell, men er også egnet for oppgaver og problemløsning i vanlige operasjoner.

Kurset er rettet mot prosjektledere, prosjektmedarbeidere og linjeledere, men passer også for andre målgrupper som arbeider med endring og forbedring. Nøkkelord er samhandling, samarbeid, kundeorientering og hurtig respons på endringer. Bruk av fleksible metoder er egnet for organisasjoner som arbeider i henhold til beste praksis prinsippet.

Aktivitetskalender

Kurs Oppstart 1. samling 2. samling
  Agile metoder     Skype-samling uke 11     29. - 31. mars     24. - 26. mai  

Du kan lese mer om kurset i vedlegget nedenfor

Søk opptak på kurset Agile-metoder
Les om vår bruk av cookies her
og våre regler for personvern her