Bachelorkurs med samlinger – vår 2024

Addisco byr på en lærerik vår hvor vi i samarbeid med Høgskulen på Vestlandet, Universitetet i Bergen og Högskolan Väst tilbyr 9  kurs med helgesamlinger. Alle kurs inngår i Bachelor i Ledelse og har avsluttende eksamen i mai/juni.

Her kan du utvikle deg i trygge rammer. Samlingsbaserte kurs lar deg delta i en unik setting hvor din arbeidserfaring blir en viktig del av din utdannelse. Vårt pedagogiske konsept Arbeidsintegrert læring setter den lærende i fokus og  sammen med 20 FLTère i hver klasse, utfordres man gjennom prosjektoppgaver og diskusjoner. Våre samarbeidspartnere stiller med sine fremste lærekrefter, som med stor faglig kompetanse- og erfaring, leder dere frem til eksamen. Gjennomføringsgraden ved samlingsbaserte bachelorkurs er på over 90%.

 

Alle kursene gir 15 studiepoeng og varer 1 semester. Kursstart er i slutten av januar og eksamensperioden er i mai/juni 2024. Hvert kurs har 2 – 3 helgesamlinger ved Campus i Bergen og i Trollhättan. FLTs støtteordning for etter- og videreutdanning dekker reise og opphold ifm samlinger.

 

Søk kurs