Det verste som kan skje, er at man lærer noe nytt

Andreas Slaaen Hernandez gjennomførte en Bachelor i Ledelse ved siden av, full jobb, husbygging og familieforøkelse. Utdannelsen har bidratt til  mange nye arbeidsoppgaver og yrkeskarrieren har skutt fart. Andreas er nå Director of Design Engineering på Nammo.

Studiene gjennom Addisco har vært en av grunnene til at jeg har fått disse mulighetene. Det å kombinere 100% jobb med studier, slik som Addisco har lagt opp til, er unikt. Dette var også eneste måten jeg kunne fullføre etter og videreutdanning.

Etter og videreutdanning har jeg sammenlignet med trening. Man vet det krever mye arbeid, til tider er det både tungt og vanskelig. Men man vet det er viktig for seg selv og sin karriere. Det å gjennomføre utdanningen skaper en lykkefølelse man bare kan få av langvarig arbeid mot et mål, på lik linje med trening. Denne er verdt alt strevet.

Min store overraskelse gjennom studiene, er at fagene jeg trodde var kjedelige, har vært de mest spennende. Høydepunktet var en forelesning innen arbeidsmiljøloven. Noe jeg var sikker på skulle bli ufattelig kjedelig. Men foreleseren hadde jobbet i arbeidstilsynet og hadde et fantastisk engasjement, kom med røverhistorier og tolkninger av loven som gjorde at loven nesten ble levende. Man fikk en helt annen forståelse for loven, og man sitter igjen med en kunnskap man aldri kunne lest seg til selv.

Jeg vil anbefale alle som sitter på gjerde og vurderer etter- og videreutdanning, til bare å hoppe i det. Velge et fag man synes ser spennende ut, eller et tema man er nysgjerrig på. Det verste som kan skje er at man lærer noe nytt.