Follow addiscolearning on Twitter    

Nyheter

Nytt kurs 2019 - Strategic planning (masternivå)

 
Bilde av Per Hegli
Nytt kurs 2019 - Strategic planning (masternivå)
av Per Hegli - Thursday, 17 January 2019, 11:42
 

SØKNADSFRISTEN FOR VÅR 2019 ER UTLØPT.

NYHET: Strategic planning 
I samarbeid med Edinburgh Business School og Høyskolen Kristiania har Addisco gleden av å tilby et helt nytt kurs innenfor emnet strategisk planlegging. 

En leders største utfordring er å finne mening i et vidt spekter av informasjon, og bruke verktøy og teknikker som egner seg når de skal drive organisasjonen gjennom et komplekst og stadig skiftende konkurransemiljø. Strategisk planlegging handler først og fremst om å kunne tenke effektivt, og bruk av den strategiske prosesstilnærmingen krever også god forståelse for de andre kjerneområdene.

Gjennomføringsmodell
Strategic planning tilbys som et selvstendig kurs men inngår også som en obligatorisk enhet på 10 studiepoeng i studiet Master in Business Administration. Kurset er lagt opp som nettbasert fjernundervisning i kombinasjon med 2 helgesamlinger i Oslo. All pensum og oppgaveløsning foregår på engelsk, samlingene vil bli undervist på engelsk.

Opptakskrav
Formalkravet for opptak er en bachelorgrad, alternativt realkompetanse - det vil si være over 25 år og inneha minst 5 års yrkeserfaring.

FLTs støtteordning for EVU
FLT medlemmer med tariffavtale som gir rettigheter i støtteordningen får finansiert kurset.

Forelesninger

1. samling2. samling
  09. - 10. mar    04. - 05. mai

Opptak
Ta kontakt med Per Hegli per.hegli@flt.no for påmelding til kurset. Søknadsfristen for FLT medlemmer vil være 04. januar 2019 og det er 10 studieplasser. Kursstart vil være medio februar. Se forøvrig vedlegg for mer informasjon om kurset.

Mer om Addiscos nye samarbeidspartner
Heriot Watt University's etter- og videreutdanningsfakultet Edinburgh Business School (EBS), tilbyr høyere akademiske studier. De ønsker å være ledende internasjonalt innen forskning, og er et av Storbritannias topp 35 universiteter. 

Les utfyllende informasjon om Strategic planning

Les utfyllende informasjon om Masterstudiet  
Les om vår bruk av cookies her
og våre regler for personvern her