Kursprogram høst 2024

Hva passer deg best?

Nettstudier, kurs med samlinger, masterstudier, bachelorkurs, eller hva med spesialiseringskurs i vår eksklusive kursrekke “Learning on demand”?

Addisco inviterer til lærerik høst med en meget rikholdig kursportefølje. Søknadsfristen er 15. juni. 

Samlingsbaserte kurs – bachelor
I samarbeid med Høgskulen på Vestlandet, Universitetet i Bergen og Högskolan Väst tilbyr Addisco samlingsbaserte kurs hvor du får delta i en unik setting hvor din arbeidserfaring blir en viktig del av din utdannelse. Vårt pedagogiske konsept Arbeidsintegrert læring setter den lærende i fokus og  sammen med 20 FLTère i hver klasse, utfordres man gjennom prosjektoppgaver og diskusjoner. Våre samarbeidspartnere stiller med sine fremste lærekrefter, som med stor faglig kompetanse- og erfaring, leder dere frem til eksamen. Gjennomføringsgraden ved samlingsbaserte bachelorkurs er på over 90%.

Nettbaserte kurs – bachelor
Studer hvor du vil – når du vil. Velg blant mer enn 60 nettkurs. Vår studiemodell gir deg muligheten til å studere uavhengig av tid og sted. Studiene lar seg kombinere med jobb- og familieliv. Kvaliteten og læringsutbytte på våre nettkurs er den samme som om du studerte på tradisjonelt vis. Alle kursene gir studiepoeng og inngår i en bachelorgrad.

MBA – masterstudier
Topp utdanning fra topp universitet. Gjennom vårt samarbeid med Høyskolen Kristiania Nettstudier og Heriot-Watt University, som er et av Skottland høyest rangerte universiteter  tilbyr Addisco et MBA studium av internasjonal toppklasse. MBA-studiet er i sin opprinnelse lagt opp som digital fjernundervisning.  Men Addisco har inngått en avtale med Høyskolen Kristiania slik at vi også tilbyr helgesamlinger i de 6 obligatoriske emnene. Vi vil rullere hvilke fag som tilbys, slik at alle obligatoriske emner blir tilbudt med samlinger i løpet av en 4 semesters plan.

On-demand – spesialkurs
I produktserien On-demand tilbys det korte, praktiske og tidsaktuelle kurs som hver for seg tar sitt fagfelt til et nytt nivå. Vi søker deg som er sulten på ny kunnskap innen produksjonsmetoder og ny viten rundt styring og ledelse av bedrifter i en digital hverdag. Gjennom arbeidsintegrert læring knyttes teori og praksis sammen, noe som skaper aktive læringsarenaer. Høsten 2024 lanserer vi i samarbeid med Högskolan Väst, kurs i Kunstig Intelligens og kurs i Additiv produksjon/3-D printing i metall.

LES MER OM HELE VÅRT KURSTILBUD PÅ ADDISCO.NO