Follow addiscolearning on Twitter    
 • Prosjektmetodikk Lean Six Sigma og Scrum 7,5 studiepoeng
  Kurset lærer deg hvordan metoder kan bidra til kvalitet og kontinuerlig forbedring i forretnings og utviklingsprosesser.

  Beskrivelse
  Prosjektmetodikk Lean Six Sigma og Scrum er en fokusert markedsdreven prosjektledelsesmetodikk, som ofte er anvendt i prosjektarbeid både i det private næringsliv og i offentlig sektor.

  Lean Six Sigma forener vestlig og asiatisk kultur i et ønske om å øke lønnsomheten, produktiviteten, effektiviteten, kvaliteten og kundetilfredsheten. Men for å øke konkurranseevnen i markedet må bedriftene forstå de omgivelsene de er en del av, og kundene. Og ikke minst må de kjenne sin egen virksomhet.

  I et virksomhetsperspektiv er det tre nivåer som må ivaretas for å tilfredsstille interne og eksterne krav til en virksomhet: det strategiske, det ledelsesmessige og det operative, eller prosjektnivå. Å forstå dette og se sammenhengen mellom nivåene og nyttiggjøre seg denne kunnskapen er avgjørende for enhver bedrift.

  Prosjektmetodikk Lean Six Sigma og Scum består av følgende tema:

  • Prosjektmetodikk
  • Lean ledelse
  • Lean strategi
  • Six Sigma
  • Hoshi Kanri
  • Scrum

  Læringsmål
  Etter å ha fullført dette kurset har du kunnskap om hvordan samarbeid kan skape eksepsjonelle resultater. Du vil lære hvordan du best setter sammen et utviklingsteam, og hvordan prosjektet blir fremgangsrikt og smidig.

  Gjennomføring
  Studieløpet ditt er basert på arbeid med pensum, veiledningstekster, øvingsoppgaver, innsending av obligatoriske oppgaver, samt gjennomføring av en skriftlig eksamen.

  Fagstoffet på kursets nettsider er ordnet i en bestemt rekkefølge, slik at du lett forstår hva du skal gjøre til enhver tid.

  Du har gjennom hele studieløpet tilgang til en personlig veileder som svarer på faglige spørsmål og som kommenterer innsendingsoppgavene dine.

  I tillegg har du mange muligheter til å samarbeide og kommunisere med dine medstudenter på kursets nettsider.

  Her kan du lese mer om Prosjektmetodikk lean six sigma og scrum

   infographic_timer Ca. 210 timer antatt tidsbruk
   infographic_oppgaver 2 innsendinger gjennom kursets varighet
   infographic_maneder 18 måneder tilgang til læringsportal

   Jeg ønsker å søke opptak på Prosjektmetodikk 7,5 sp

  MPL 2 - Økonomi og usikkerhetsstyring i prosjekter - Høyskolen KristianiaMPL 4 - Organisasjon og ledelse - Høyskolen Kristiania


  Les om vår bruk av cookies her
  og våre regler for personvern her